Tøj til store kvinder

Tøj til store kvinder

Jeg er så heldig at en af de helt store drømme jeg har gået og haft, det ser nu endelig ud til at den skal gå i opfyldelse – Jeg skal nemlig med konen til tur til USA.

Alle der er i parfold de ved, at når man skal have noget opfyldt, så må man give sig på andre punkter, og jeg har da også måtte give mig lidt men hensyn til vores tur, for min kone vare nemlig af den opfattelse, at hvis vi skulle til USA som var min store drøm, så måtte jeg også love hende, at der skulle være tid til at kigge forbi butikker der sælger tøj til store kvinder. Det er på ingen måde fordi jeg nyder at shoppe, og man kan måske lige frem går så lagt som til at sige, at jeg faktisk slet ikke kan lide det, men hvis det er det som det koster at få opfyldt min store drøm om at komme til USA, jamen så skal jeg da med glæde gå lidt rundt og kigge efter butikker der sælger tøj til store kvinder, også selv om det tager lidt af tiden fra vores ferie, men det lever jeg nok med.

Jeg er den praktiske type der godt kan lide at være i god tid når vi skal af sted, og derfor er jeg da også allerede startet med at kigge efter hoteller derover, for det kan godt være det først er til september vi skal af sted, men derfor kan jeg godt lidt at have planlægningen på plads. Nu kone griner lidt af mig med hensyn til det, men så må jeg bare grine lidt tilbage, for hun har nemlig også været på jagt efter butikker der tøj tøj til store kvinder. Når jeg sidder og tænker på det, så er jeg faktisk bange for at der findes rigtig mange af den type butikker derover, for hvis der er noget man hører meget om i Danmark, så er det hvor store befolkningen i USA er blevet, så derfor bliver jeg også lidt nervøs for at hun skal finde alt for mange butikker der sælger tøj til store kvinder.

Jeg har hørt rigtig meget omkring USA, og jeg glæder mig helt vild til at komme til New York, for jeg elsker bare at tage på storby ferie, men indtil videre så har jeg aldrig været i nogen storby udenfor Europa, så det er med en kæmpe spænding i maven at jeg tænker på at kommer derover. Jeg tror der er så vild en oplevelse, at man slet ikke kan sætte sig ind i det inden man står mit på Manhattan og så prøver at kigge på. Det må være et helt vild syn når man ikke har været i sådan en stor by før. Jeg kan dog ikke gøre så meget mere, end bare at vente indtil vi skal af sted, for jeg har fået bestilt hotel, og min kone har nok fundet alt for mange butikker med tøj til store kvinder, så nu venter vi bare, nok med hver vores forventning.

Omkring Forfatteren:
Har rejse meget i USA, og blandet andet været en del i New York. Indehaver at at mikrobryggeri i Vejle kaldet KVAJJ