Brug en e-cigaret til rygestop – Det har sine fordele

Brug en e-cigaret til rygestop – Det har sine fordele

At stoppe med at ryge har sine klare fordele – både for dig og dine omgivelser. Se her hvordan du let kan trappe ned, spare penge og booste dit helbred. En e-cigaret til rygestop har nemlig sine fordele.

Ligeså mange grunde, som der i sin tid har været for at starte rygning, ligeså mange grunde kan der være, for at stoppe det igen. Der kan endda være endnu flere. Måden at gøre det på behøver hverken være svær, dyr eller ændre drastisk i din hverdag. Tværtimod kan du gøre lige nøjagtig som du plejer, men i stedet på en måde som både du, dine nærmeste og dit helbred vil elske dig for.

Mange små fordele på kort sigt

Det er ikke mange rygere der selv kan lugte det og dermed ikke tænker over det. Men hver gang der bliver røget vil det sætte sig fast i tøjet som meget vel kan lugte hele dagen. Dette gælder ikke kun rygerens eget tøj, men også de som er omkring.

For kvinder er det især også et problem, at røglugten sætter sig fast i håret og ikke forsvinder igen, før det bliver vasket med en shampoo. Få fordele ved at stoppe rygningen er, at tøj og hår aldrig mere vil lugte af røg medmindre du befinder dig blandt en masse folk, som ryger.

Dertil skader rygning også tænderne, som med tiden bliver misfarvede. Jo tidligere rygningen stopper, jo mindre gule og misfarvede bliver de.

Store fordele på lang sigt

Et stykke tid efter rygningen er stoppet, vil du kunne mærke en markant forskel på helbredet. Dyrker du sport vil du inden længe kunne løbe i længere tid uden at føle dig forpustet. Har du problemer med vejrtrækningen vil du her også kunne mærke en markant forskel til det bedre.

Sidst, men ikke mindst er endnu en stor fordel at du sparer en masse penge! Priserne på tobak er gradvist kun stigende og det bliver ikke billigere at ryge. Dertil er det også forbudt at ryge på samtlige offentlige steder og restaurationer.

Et bedre alternativ til en almindelig cigaret

Det er ikke let at stoppe rygning, når først det er blevet en vane. Til at hjælpe dig med at trappe ned er der opfundet en e cigaret. En e cigaret består af en væskebeholder, et varmeelement og en strømkilde.

Ved at ryge denne inhalerer du damp i stedet for omkring 4000 skadelige stoffer, som findes i en almindelig cigaret. Den misfarver hverken tænderne, eller afgiver lugt, som kan sætte sig fast i tøj og hår. Tilmed er den også lovlig at ryge i de røgfrie zoner på restauranter og andre offentlige steder.

Med en e cigaret kommer du ikke tættere på at stoppe rygningen, på en måde der rent faktisk minder om at ryge. Er du blevet interesseret i at læse mere om denne eller købe den kan du klikke dig ind på www.Smartsmoke.dk og ikke alene finde den, men samtidig også finde en masse tilbehør dertil. Dette kan meget vel blive din start på rygestop, bedre helbred og flere penge tilovers – helt uden de store anstrengelser.

Omkring Forfatteren:
Mit navn er Maja og jeg er online skribent her på bloggen og andre steder på nettet. Jeg skriver om det der interessere mig og om de ting jeg finder vigtige i hverdagen. Håber du finder mine artikler interessante og du vil kommentere på dem.