Billigt til USA

Jeg er i halvfjerdserne og ikke så vant til at rejse. Jeg har mest været på bilferie med min familie og ikke fløjet ret tit. Vi kørte tit til Italien og tilbragte et par uger der.

For syv år siden flyttede min datter til USA, og nu var tiden så inde til at komme på besøg. Hun bor i New York. Da jeg er ret nervøs for rejsen, ringede jeg altid til mit rejsebureau, og de stod for det hele med bestilling af flybilletter, reservation af sæde og sådan noget. Det var jeg meget tilpas med, og det fik mig til at føle mig mere sikker, når jeg skulle rejse.

Skal jævnligt flyve til USA

Nu har jeg så været på besøg en del gange, og det er ved at blive lettere for mig at rejse. Ikke at jeg er vild med at rejse alene, men jeg er dog ved at blive mere vant til det.

For sjov skyld prøvede jeg en dag at søge på billig flybillet til New York på nettet, og der var faktisk en stor forskel på, hvad jeg kunne få det til for på nettet, og hvad jeg er vant til at betale ved rejsebureauet. Bevares her skal jeg selv booke det hele online, men det er faktisk ikke så svært at gå til. Og jeg sparer en hel del penge på at gøre det på denne måde.

Det endte med, at jeg fandt en god pris på en flybillet til New York, og maske betyder det her nu, at jeg kan komme lidt oftere, nu det ikke er så dyrt. Herligt!

Nu har jeg så også fået installeret en app fra flyselskabet, så jeg kan få opdateringer og anvisninger op til og på rejsedagen, så jeg føler mig efterhånden som en noget erfaren rejser 🙂

Faktisk er det ikke kun USA, der er billigt at flyve til. Min mand og jeg har fået blod på tanden for at rejse mere nu, hvor vi har tiden til det, og vi har fundet ud af, at det er næsten ligegyldigt hvor i verden, vi vil hen – så kan vi finde billige flybilletter på rejsepriser.dk

At rejse er at leve – sådan sagde H. C. Andersen, og det må vi bare give ham ret i! Uanset om vi rejser langt væk – som over til min datter i USA – eller bare en hurtig tur til for eksempel Berlin, nyder vi at opleve de forskellige scenarier og ikke mindst kulturer, vi møder.

Det er jo ganske og aldeles fantastisk, at det i dag er muligt at flyve til for eksempel Berlin, Barcelona eller Malaga billigere, end det er at flyve fra Billund til København for eksempel. Helt hvordan det hænger sammen, forstår jeg ikke, men det er også ligemeget. Søren og jeg udnytter mulighederne til fulde!

Hvad med dig? Rejser du mere nu, hvor det er så billigt at flyve både kort og langt? Og har du evt. nogle fede tips til rejser, der går til mere specielle steder? Ikke at vi ikke har ideer nok, men det er jo altid spændende at høre, hvad andre har at sige.

Omkring Forfatteren:
Oline elsker nettet, og hun elsker at skrive. Derfor ser du hende tit rundt omkring.