Sådan finder du nemt din fedtprocent

Der er efterhånden rigtig mange mennesker, der er begyndt at træne herhjemme i Danmark. Og det er også super fedt, at vi går mod lysere tider på den front. Når man så er i gang med at smide de ekstra kilo, der har fået sat sig på sidebenene, så kan det være meget fedt at følge med i, hvordan fedtprocenten, muskelmassen og andet udvikler sig.

Og her skulle man tro, at det kun er noget, man kan få målt, hvis man går til lægen eller til en personlig træner, da det sikkert er noget avanceret og dyrt udstyr, man skal bruge til det. Men du kan faktisk sagtens gøre det derhjemme, uden at skulle betale dyre herrer for at hjælpe dig.

Det handler nemlig bare om at have en god nok badevægt til at klare jobbet for en. Der er efterhånden blevet bygget rigtig gode teknologier til de her private badevægte, som folk har stående hjemme på badeværelset. Nu er det ikke længere kun professionelle folk, der har råd til sådan et avanceret udstyr.

Nu kan du simpelthen bare købe dig en ganske normal badevægt, som kan måle deh er ting for dig. Og det er ikke kun muskelmassen og fedtprocenten, som du kommer til at kunne måle. Også vand- og knoglemassen er med i regnskabet, og så selvfølgelig også din vægt, det er klart.

Hvilken badevægt skal man vælge

ikke flere kiksMen hvilket mærke skal man så gå efter? Den ene kan vel ikke bare være lige så god som den anden, vel? Både og. Selvfølgelig skal man være sikker på, at hele teknologien fungerer, når man køber en lidt mere avanceret badevægt. Derfor kan det være en god ide at bruge lidt ekstra på den, når man er ude at købe den, for så kan det være, der er større chance for, at teknologien ikke driller og laver bøvl, når man skal til at udregne fedtprocent og lignende. På de helt billige badevægte, som også lover at kunne regne det her ud for dig, kan man godt være uheldig at få en dårlig oplevelse med for mange problemer og ukorrekte data.

Så hvis du vil være sikker på at få dig en badevægt, som du rent faktisk kan stole på, og som fortæller dig de rette tal, som du kan gå efter, så er det en god ide at kigge efter Beurer. De har lavet nogle super gode vægte, og så har de selvfølgelig også lavet dem i et fedt design, så man kan være bekendt at have dem stående ude på badeværelset.

De fungerer eftersigende ret godt, og så er det jo ellers bare om at finde dig din helt egen personlige badevægt, så du ellers kan komme i gang med at smide endnu mere af din fedtprocent. Selvfølgelig skal der også noget arbejde til. Det nytter ikke noget bare at stille sig op på vægten i ny og næ og så regne med, at der lige er røget 3% ekstra. Der skal knokles. Vægten er bare til at holde styr på udviklingen.

Omkring Forfatteren:
Jeg er vild med alt på nettet og følger med i det jeg kan nå. Og så sælger jeg ungernes brugte legetøj online