Isolering af loft

En af de mest effektive steder på huset at isolere, hvis du har for øje at spare ekstra på varmen, det er uden tvivl loftet. En loftisolering kan gøre underværker på langt de fleste danske huse. Da varmen stiger op af, er det uhyre vigtigt, at dit loft og dertilhørende isolering kan holde på varmen, så den ikke slipper ud i det blå luft.

Som du nok allerede har regnet ud, så kommer dette indlæg til at handle om loftisolering. Derfor har du god grund til at læse med her, hvis du overvejer at få isoleret dit loft inden for nærmeste fremtid. Du kan bl.a. læse om tre fordele ved isolering af loft. God fornøjelse med indlægget.

Fordele ved at få isoleret loftet

Der findes overordnet tre rigtig skarpe fordele ved at få udført en efterisolering af loftet. Herunder kan du læse meget mere om disse fordele.

Det minimerer forbruget af varme

Jo bedre dit loft er til at holde varmen indenfor, jo mindre bliver dit forbrug af varme – og det har en super sideeffekt på din varmeregning. For jo mindre varme du skal forbruge, jo mindre en varmeregning kan du se frem til.

Vidste du? Det tager typisk ikke mere end 3-5 år at tjene en loftisolering hjem igen. Det vil altså sige, at du efter ca. 3 år kan begynde at ”tjene” på din isolering.

Det forbedrer komforten i hjemmet

Et hus, der ikke er isoleret optimalt, taber en masse varme. Dette har ikke kun en negativ indflydelse på forbruget af varme, det skader i den grad også indeklimaet/komforten i hjemmet. Derfor kan en loftisolering være kraftigt medvirkende til en markant forbedring af indeklimaet. Hvorfor er indeklimaet så vigtig en parameter, tænker du sikkert.

Indeklimaet i et hus, tro det eller ej, spiller en rigtig stor rolle for os menneskers ve og vel. Hvis ikke indeklimaet er i orden, vil vi opleve at få mange flere sygdomme som for eksempel hovedpine og forkølelse. Sagt på en anden måde: Det er sundhedsskadeligt at opholde sig i et hjem med en dårlig isolering.

Hvis du gerne vil minimere risikoen for at blive syg grunden et dårligt indeklima, så kan du med fordel investere i noget loftisolering. Isolering af loftet kan typisk forbedre indeklimaet med mange procenter, da loftet er en af de vigtigste steder at have isoleret optimalt. Læs mere om isolering på lavenergi.dk

Det gør en bolighandel lettere

Hvis du overvejer at sælge din bolig inden for tre år, så kan du gøre dig selv en god tjeneste ved at få udført en loftisolering. En efterisolering af loftet gør huset mere attraktivt at købe, hvilket vil komme dig til gode den dag du agter at sælge. I dag er det meget svært at sælge et hus til en god pris, hvis ikke huset er i stand til at holde optimalt på varmen.

Hvis du i øvrigt er interesseret i at spare mange tusinde kroner på dit boligsalg, så spids ørene nu. I dag er der super gode muligheder for at sælge dit hus helt uden brug af mægler. Det betyder, at du kan spare det dyre ejendomsmæglersalær og bruge de penge på noget helt andet og valgfrit.

Hvordan sælger du så uden mægler?

Det kan du her på siden desværre ikke få hjælp til. På Selvsalgsguiden.dk kan du derimod finde en masse brugbare artikler og guides, der alle kan hjælpe dig med et succesfuldt selvsalg.

Er du på jagt efter mere teknisk viden?

Hvis du har i tankerne at lære noget mere teknisk om loftisoleringen, så anbefales det at tage kontakt til de forskellige producenter af isolering. Producenter som Rockwool vil uden tvivl gerne svare på dine tekniske spørgsmål, hvis du retter henvendelse.

Omkring Forfatteren:
En dreven mand med hang til at skrive artikler og deltage i online debatter. Jeg elsker at blogge og forsøger at gøre det til en livsstil.