Får man de bedste tilbud ved at købe E-cigaretter online

De omkostninger, det besvær og de sundhedsmæssige konsekvenser forbundet med at bruge traditionelle cigaretter har resulteret i, at mange rygere henvender sig til alternative måder at få nikotin.

En måde, der er blevet meget populær i de senere år er elektroniske cigaretter. Disse kommer i mange forskellige stilarter og da de fleste mennesker har adgang til computere og internettet i disse dage er det nemt at købe e-cigaretter online.

Grundlæggende Fakta om Elektroniske Cigaretter

E-cigaretter er simple elektroniske enheder, der er fremstillet til at ligne en standard cigaret, selv om mange bare er små rør-formede enheder. En typisk cigaret består af tre hovedelementer.

Der er en patron, der indeholder nikotin væske og en forstøver der opvarmer væsken så den bliver til damp. Disse to stykker kan være adskilt men i nogle e-cigaretter er de kombineret i en enkelt enhed, kendt som en cartomizer. Det tredje komponent er et lille batteri, der driver forstøveren så den kan skabe varme.

Hovedtyper

Kunderne har valget mellem to hovedtyper af elektroniske cigaretter. Den første af disse er en engangs model. I denne type er de vigtigste komponenter fastgjort til hinanden, således at de ikke kan tages fra hinanden.

Cigaretten er fyldt med væske af fabrikanten og kan derefter anvendes et vist antal gange, før der ikke er mere væske. Når enheden ikke længere kan bruges kan den kasseres og rygeren kan derefter starte på en ny engangs e-cigaret.

Alternativet til denne er en genbrugelig model. Hos denne type er det muligt at adskille elementerne fra hinanden, når den løber tør for væske, så patronen kan genopfyldes og batteriet genoplades. Det betyder, at den kan bruges mere end én gang og kunden skal kun købe væske snarere end en ny enhed.

Nikotin og Aromaer

Den væske, der anvendes i elektroniske cigaretter kan fås i en række forskellige nikotin styrker. En person, der begynder at bruge dem har mulighed for at finde det nikotin niveau, der svarer til styrken af traditionelle cigaretter brugeren røg før.

De forskellige styrker kan varierer og der findes også nikotin-frie væsker, og dette er en valgmulighed for dem, der bruger elektroniske cigaretter for at vænne sig gradvist fra nikotin, hvis de er opsat på at holde op med at ryge.

Der findes væsker med tobaksmag som efterligner traditionelle cigaretter, men der er også et væld af andre muligheder på markedet. Frugtsmag er ret almindelig, men kirsebær, jordbær og blåbær er også nogle af de tilgængelige valgmuligheder.

Andre populære aromaer omfatter mentol, kaffe, chokolade og vanille. Dette er kun et lille udvalg af de mange smag, der er til rådighed og alle der køber elektroniske cigaretter vil finde et bredt udvalg og være i stand til at finde en aroma der passer til deres smag.

Online Indkøbsmuligheder

Forbrugerne har flere valgmuligheder hvis de ønsker at købe e-cigaretter online. Mange producenter tilbyder deres produkter direkte til kunderne gennem internet butikker. Der er elektroniske cigaretvirksomheder som Joyetech, v2cigs, Dansmoke og Halocigs, for blot at nævne et par stykker. Der er også online elektroniske cigaretforhandlere, der tilbyder en række mærker til salg. Eksempler på dette inkluderer My Vapor Store og Electronic Tobacconist.

Elektroniske cigaretter tilbyder en nem måde at tilfredsstille trangen til nikotin uden at blive påvirket af de skadelige giftstoffer, der er forbundet med rygning traditionelle cigaretter. Dem, der ønsker at bruge dem, bør overveje at købe deres e-cigaretter online. Alt hvad der behøves er en computer og internetforbindelse til at gennemse de tilgængelige mærker og foretage et køb.

Omkring Forfatteren:
Har rejse meget i USA, og blandet andet været en del i New York. Indehaver at at mikrobryggeri i Vejle kaldet KVAJJ