E-Cigaretter – Hvordan virker de?

E-Cigaretter – Hvordan virker de?

E-cigaretter er en ny opfindelse som mange ex-rygere er blevet utroligt glade for, da de endelig kan komme af med deres dårlige vane i form af at ryge.

E-cigaretten er bygget op af 2 dele, et batteri og en ”refill”, de to ting skal man ”skrue” sammen hvorefter det danner denne cigaret som man kan bruge overalt.

Den nikotin som man får gennem el-cigaretten kommer fra refillen som du kan skifte, alt efter om du vil have en ny styrke med nikotin, eller hvis den er tom og den bare skal udskiftes. Dette gør det nemt og bekvemt i forhold til dit rygestop, da du kan trappe ned på nikotinen lidt af gangen og til sidst opnå det rygestop som man gerne vil opnå.

Hvordan føles at at ryge en elektronisk cigaret

Når man ryger en el cigaret, er det næsten helt ligesom at ryge en normal cigaret, den store forskel er bare at du ikke indtager 4000 forskellige giftstoffer som der er i en tobakscigaret.

Den røg som man suger ud af e-cigaretten er baseret på damp, som bliver opvarmet i e-cigaretten og dermed optager nikotinen som ligger i refillen. På den måde kan man optage sin nikotin, i forhold til hvis du skulle have et plaster siddende, eller skulle tygge et tyggegummi, som i virkeligheden ikke har noget med at ryge.

Hvilke erfaringer har tidligere rygere med e-cigaretter?

De mennesker som har skiftet til en e-cigaret kan allerede efter meget kort tid mærke en forskel, hvilket gør at de føler det er det rette valg de har taget, da de valgte at gå over til E-cigaretten.

Når du har erhvervet dig din e-cigaret, skal du bare i gang med at samle den som tager 5 sekunder. Batteriet er der som regel strøm på når man pakker den ud, og derfor kan du ryge med det samme. Dog er det forskelligt hvor lang tid sådan et batteri holder i forhold til hvor meget den bliver brugt, eller rettere sagt ”røget” på.

e-cigaret
Det er jo forskelligt fra person til person hvor meget man pulser på sin cigaret, og derfor vil levetiden på batteriet selvfølgelig også variere efter hvilken person der bruger det.

Når batteriet er løbet tør for strøm, begynder LED lampen at blinke som indikator på at cigaretten skal oplades. Der medfølger en USB lader til cigaretten som man kan stikke ind i sin computer, og dermed bliver den opladet. Man kan også få en oplader til vægudtag hvis man ikke vil benytte sin computer når cigaretten skal oplades. Opladeren til en Iphone kan også benyttes i form af opladning af e-cigaretten.

Hvis du skal være en af de personer som har kvittet smøgerne er dette en af de rigtige gode produkter som godt kan hjælpe dig til at blive røgfri.

Der er allerede mange mennesker som har været glade for deres beslutning, så hvorfor skulle du ikke også blive det.

En anden fordel mange oplever ved at skifte til de elektroniske cigaretter er, at e-cigaretterne er billigere en de traditionelle cigaretter – helt op til 50% billigere!

Omkring Forfatteren:
Hej jeg hedder Jeppe og er far til Sebastian. Jeg elsker gadgets og er stor Apple fanatiker, hvilket mange af mine indlæg formentlig vil komme til at bære præg af.