Rengøring af terrasse og have

Rengøring af terrasse og have

Har du et stort projekt liggende, hvor du skal have rengjort din have, samt arealer hvor du har fliser liggende. Dette kunne være din terrasse, eller måske din indkørsel. Derudover kan det også være diverse mure overflade du har i og omkring huset.

Til dette kan det være behjælpeligt med en højtryksrenser og trillebør. En højtryksrenser kan du bruge til, at fjerne mos og alger fra din terrasse og fra dit hus mure overflader. Derudover kan den også være behjælpelig til, at rengøre havemøbler og andre former for inventar, som tåler en kraftig stråle vand. Når du har et stort have arbejde foran dig, så kan det være vigtigt med en trillebør. Trillebøren kan skåne dig for en masse hårdt arbejde, da den vil kunne hjælpe dig med tunge læs, som skal transporteres væk.

Ofte hænger det, at bruge en trillebør til have arbejde, sammen med en trailer, da du smider affaldet fra trillebøren op i traileren, hvorefter du kører det for den lokale forbrændings plads. Det kan derfor klart anbefales, at du har en højtryksrenser, samt en solid trillebør i dit hjem. Når du skal vælge hvilken type højtryksrenser og trillebør, du skal ud og fremskaffe, afhænger det selvfølgelig af hvor meget arbejde du skal bruge dem til.

Trillebør

Når du skal ud og købe en trillebør, er det vigtigt at du vurdere hvor meget du kommer til, at bruge den, samt til hvad. Men vil du have en trillebør, som kan udføre det meste og gør dit arbejde meget lettere, kan en Power Cart 120 klart anbefales. Den er meget anvendelig til, at få transporteret blade og andet affald væk. 

Prisen for sådan en trillebør er dog i den dyre ende, hvilket blandt andet skyldes den er batteridrevet. Dette gør dog arbejdet noget lettere for dig. Den har en max hastighed på 3,5 km/t. Derudover kan dens lad fyldes med en vægt på helt op til 120 kg, samt op til 85 liter. Den er kendetegnet ved og være meget stabil, hvilket gør den ideel til, at transport affald og andet på.

Højtryksrenser

Udover at en trillebør er yderst anvendelig til rengøring af udendørs områder, så kan det klart anbefales, at du køber dig en højtryksrenser. Den er brugbar til og fjerne alger og mos, samt andet snavs fra overflader med fliser og mursten. Her kan der blandt andet være tale om, at du skal have rengjort din garage eller terrasse.

Modellen HP140, kan klart anbefales. Den har alle de nødvendige egenskaber, som du har brug for til de fleste renholdelses opgaver. Den har en kraftfuld effekt på 1800 watt, samt 140 bar. Derudover er den integreret med sæbeholder samt 2 lanser. Lige som med alle andre højtryksrenser, er den god for miljøet, da den ikke bruger diverse kemikalier, som du ellers vil have brugt ved rengøring ved egen håndkraft, som for eksempel indendørs rengøring.

Dette er jo en god ting – for i øjeblikket går hele verdenen meget op i, at vi skal passe på miljøet – da nogle eksperter mener, at hvis ikke gør dette, så kan det få store konsekvenser for Jordens fremtid.

Omkring Forfatteren:
Hej jeg hedder Jeppe og er far til Sebastian. Jeg elsker gadgets og er stor Apple fanatiker, hvilket mange af mine indlæg formentlig vil komme til at bære præg af.