Overvågning

Overvågning

Videoovervågning af virksomheden

Flere virksomheder gør nye tiltag i form af overvågning af medarbejdere. Ofte er der her tale om virksomheder som har direkte med cash/penge at gøre. Grunden er at mange desværre har svært ved at finde ud af hvad der er mit og dit, og derfor købes der videoovervågning i stor stil i Danmark!

Videoovervågning er i dag nemt at skjule, og den skjulte overvågning er især effektiv på tankstationer og kiosker. Her er det medarbejderene der har brug for et kamera-øje i nakken. Andre overvågningskameraer er sat op til at filme kunder/røvere og har en større forebyggende virkning.

Politiet har gavn af overvågning

Tv programmet station 2, viser ofte optagelser fra videovervågning som butikker eller banker har filmet. Desværre kan man sige fordi det ofte er et røveri der er filmet! Men det positive er at billederne afslører oftest røveren eller tyven! Også selvom han er maskeret da venner og familiemedlemmer kan genkende øje eller stemmer.

En stærk og positiv udvikling hvis du spørger mig. Overvågning kan bruges godt og fornuftigt i mange situationer.

Videoovervågning i fodboldkampe

Fodbold er en sport hvor der er penge på spil, rigtig mange penge! Her har man talt om i mange år om at indføre videoovervågning, men det stadig ikke vedtaget. Men det ville redde mange situationer hvor dommeren har fejldømt. Og i dag hvor der så mange penge på spil, og en fejlkendelse fra dommeren kan koste milioner, ville der måske ligge en hvis fornuft i at få videoovervågning indført.

Amerikansk fodbold har allerede lavet tiltaget for mange år siden hvor man desideret har en videodommer med til hver kamp. Således sikrer man at der altid dømmes rigtigt. Han kan til hver en tid gå ind og overrule en kendelse, og har muligheden for at se videoen flere gange og fra forskellige kamera vinkler.

Et andet godt tiltag i fodboldkampe om det er soccer eller amerikansk vil være overvågning af publikum! Alle de få voldelige fans som ødelægger det for masserne. Det er rigtig trist at der er en gruppe mennesker der ikke kan opføre sig ordentligt, og det ville være fantastisk at have disse personer på video, så man nemt kan udelukke dem fra kampe, så alle dem der kan opføre sig pænt og feste uden at slås, har den mulighed uden at skulle frygte at få en flaske i nakken.

Videoovervågning er sundt for moralen

Her mener jeg det gran alvorligt. Jeg tror rigtig mange mennesker har nemmere ved at lade andres ting være, hvis de vidste de havde et øje i nakken. Det er selvfølgelig en påstand, men det kunne være interessant med et forsøg. Ville en hvis procentdel holde sig mere på den rigtige side af loven hvis de have et kamera i nakken? Et interessant spørgsmål.

I London har man taget hele skridtet og stort set ale midtbyens gader og stræde er fyldt op med ip kameraer. Jeg har selv været der og finder det utroligt interessant, og når jeg talte med byens borgere havde langt de fleste accepteret at have et øje på sig. Måske er det tiltag vi får herhjemme, hvem ved.

Omkring Forfatteren:
Mit navn er Anders og jeg sælger blandt andet knive online. Her på siden blogger jeg lidt om alle de lækre knive der findes.