Koncert i Odense

Koncert i Odense

Jeg skal til Odense med min kone og et sæt venner for at høre Bob Dylan i Den Fynske Landsby. Bob Dylan fyldte i vores ungdom meget, så vi glæder os til turen.

Når vi nu alligevel skal have fri fra arbejde og har fundet pasning til børnene, som overnatter hos deres farfar og farmor, har vi valgt at gøre turen til Odense til en udflugt uden mobiltelefon. Vi tager bilen og kører sammen med et sæt venner til Odense, så vi er der til middag, dvs i god tid inden koncerten starter kl. 20.

Hvis vi var lidt yngre og havde børnene med, gik turen nok til Odense Zoo og hvis vi var i bedre kondition, ville vi nok tage en runde på en af de tre golfbaner i Odense. Men det er efterhånden et par år siden. Sidst jeg var i Odense, så jeg at Eventyr Golf har Play & Pay.

Planen er i stedet for at tage en hyggelig og afslappende dag og se lidt af byen inden vi kører til Hjallelse, som er den bydel i Odense hvor koncerten holdes. Konerne har planer om at tjekke tøjbutikkerne og cafeerne i city. Jens Ole og jeg ser mest frem til at se bylivet fra Frank A, og på hilse vores gamle ven hunden, som vi ofte gjorde i vores ungdom.

Lige uden for Den Gamle Landsby ligger Sortebro Kro. Vi har læst at kroen er Kongelig priviligeret, så vi håber det borger for kvaliteten. I hvert fald spiser vi aftensmad der, så er der ikke langt til scenen bagefter. På kortet er der mindre end 300 meter.

Efter koncerten tager vi en overnatning på et bed and breakfast i byen. Selvom koncerten holdes på en hverdag, er vi åbenbart ikke de eneste, som har fået den ide. Flere af Bent og Lones venner har haft problemer med at finde et billigt sted at sove, som ikke lå alt for langt fra den Fynske Landsby.

Vi har heldigvis bestilt værelser i god tid inden vi tager af sted. Det var faktisk meget let, selvom det var et bed and breakfast havde stedet en booking formular og kort tid efter vi havde udfyldt formularen, fik vi et positivt svar.

Billetterne til koncerten har vi ligeledes bestilt over nettet. Vi bestilte dem allerede 21. marts for at være sikker på at komme med. Heldigvis var der heller ikke her nogen problem med at bestille over nettet – ellers havde det været nødvendigt at tage til Odense og købe billetterne.

Bob Dylan er ved at være en gammel herre, han er netop fyldt 70 år. Vi kan derfor ikke være sikker på, om han kommer kommer til Danmark igen. Vi har derfor ingen problem med at en billet koster 1070 kroner. Især ikke når omgivelserne er så specielle: En udendørs amfiscene og med kun 2200 andre publikummer. Vi forventer med andre ord, at det bliver en god, stemningsfyldt og intim koncert, der er alle pengene værd.

Vi håber vejrguderne er med os og de andre fans i Odense så vi får det rigtig hyggeligt.

Omkring Forfatteren:
Mit navn er Lars. Jeg har base på Sydsjælland. Jeg elsker livet med min kone, vores 2 teenagebørn og vores venner.