Køb modetøj online

Køb modetøj online

Der er mange gode grunde til at handle modetøj og festkjoler online. Mange kan godt lide, at de kan sidde derhjemme om aftenen når ungerne er lagt i seng, og handle de ting som man ikke altid kan nå i dagligdagen.

Andre ligger mere vægt på priserne, de er nemlig som reglen lidt lavere end i fysiske butikker, hvilket skyldes den store konkurrence som netbutikkerne lider under. Der er selvfølgelig også andre ting der spiller ind på prisen.

Netbutikkerne har fx. ikke lige så store udgifter til leje lokaler som en fysisk butik har.

Overblik er grunden til at min kone shopper modetøj online

Forleden dag spurgte jeg min kone hvorfor hun vælger at shoppe festkjoler online, hun brokker sig nemlig altid over at tingene ikke lige passer når de kommer. Men hendes svar var egentlig meget godt. “Overblik” siger hun, og det er jo sandt nok, man har et helt andet overblik når man handler på nettet end når man står i en butik. Man kan med et enkelt klik skifte fra afdelen med kjoler til afdelen med accessories.

6 hurtige til sikker nethandel
1. Kig efter emærket
2. Kig på trustpilot
3. Se cvr.dk
4. Er der en email man kan skrive til?
5. Er der et telefon nummer man kan ringe til?
6. Betal altid med betalingskort, så har du indsigelsesmulighed i banken.

De kendte handler også på nettet
Mange tror at de kendte handler i specielle butikker som almindelig mennesker ikke har adgang til. Man sammenligner det måske lidt med de specielle steder hvor de kendte går i byen og der kun er adgang hvis man movie star eller lignende. Men sådan er det faktisk slet ikke. De kendte handler også tøj på nettet, du kan fx. på sarahlouise.dk læse flere artikler hvor hun omtaler netbutikker. Det er både modetøj og skønhedartikler der blogges om, og meget af det er handlet på nettet.

Hun er vild korte kjoler
Jeg ved ikke om det er hendes dårlig samvittighed, eller om det bare en psykologisk effekt hos min kone, men hun siger altid til mig inden hun køber “århh jeg står lige og mangler en kort kjole til…” eller “Argg jeg har ikke nogen kjole der passer til de sko…” og så forventer hun at jeg kommer med en eller anden accept af at hun rent faktisk mangler en kort kjole eller et par nye sko. Hun er iøvrigt tidligere set blogge om denne her webshop, hvis du skulle være nysgerrig.

Jeg køber også selv det meste online, det er en vane jeg har tillagt mig i forbindelse med mit arbejde hvor jeg har skæve arbejdstider, hvilket betyder at det i bund og grund er svært at finde tid til at tag ud og handle tøj, sko og meget andet.

Pris forhandler kan også ske online
Jeg har altid pruttet om prisen i fysiske butikker, det har været en af de ting som jeg har betragtet som fordelen ved fysiske butikker. Her for et stykke tid siden gik det så op for mig at man også kan gøre det online. Jeg endte ved et tilfælde i en email dialog med tøj eksperten. Kort fortalt så var det en bytte sag hvor de ikke havde den størrelse jeg ønskede i stedet for – jeg spurgte så til prisen på et andet produkt og fik efter en del skriveri frem og tilbage prisen 200kr ned, og det er jo bestemt værd at tag med!

Omkring Forfatteren:
En dreven mand med hang til at skrive artikler og deltage i online debatter. Jeg elsker at blogge og forsøger at gøre det til en livsstil.