Hold ferie uden at gå glip af noget med mobilt bredbånd!

Hold ferie uden at gå glip af noget med mobilt bredbånd!

Det er ikke længere så let, at holde ferie som dansker. Der er hele tiden opgaver der skal laves, om det så enten er i forbindelse med arbejde eller privat. Ligesom de fleste føler et større og større behov for, at holde sig opdateret med hvad der sker rundt omkring i verden. Det kan derfor være svært, at trække stikket helt ud og holde ferie.

Hvis du er ejer af egen virksomhed, har du sikkert endnu sværere ved at holde ferie, da du er bange for noget går galt, mens du er væk. Men tit er det godt at tage ferie, selvom det er mange ting at lave i forretningen og forskellige problemer, da når du kommer væk fra hverdagen får du tit et andet syn på tingene, og du tænker ud af boksen. Derfor har du meget nemmere ved, at klare arbejde og problemerne når du kommer hjem, da du lige fandt ud af, at du bare skulle gøre det og det, og derved havde lyst det og det.

Men du skulle måske også overveje, at pakke mobilt bredbånd og en bærbar computer næste gang du tager af sted på ferie. Med mobilt bredbånd har du mulighed for, at komme på internettet overalt. På den måde er det lige meget om du er hjemme eller om du sidder nede i Sydspanien, internettet er sådan set det samme.

Ved at have internet med på ferie, har du mulighed for at løse små opgaver. Mange har blandt andet behov for, at kunne tjekke deres mail med små mellemrum, så du sikre dig at du ikke går glip af nogle vigtige mails. Du har også mulighed for, at følge lidt med i omverden via forskellige nyhedssider, ligesom du kan se hvad dine venner render og laver via de sociale medier. Du får altså en helt masse muligheder, som du ellers ikke tidligere havde haft. Selvom du er på ferie. Jeg slapper for eksempel mere af på ferier, hvis jeg lige får lov til at bruge 1 time om morgenen på at tjekke mails, statistikker og andet, så jeg er sikker på alt kører derhjemme, så kan jeg slappe af uden brug af internettet resten af dagen.

Det er dog også vigtigt, at være lidt på vagt. For hvis internettet og computeren kommer til, at fylde for meget kan det godt ødelægge ferien lidt. Du får måske så ikke slappet så meget af, som du ellers ville have gjort. Det kan derfor være en rigtig god ide, at opsætte grænser for hvor meget man må bruge computeren og ikke mindst hvornår man må bruge den. Derfor sætter jeg tit en grænse på 1 time hver morgenen, og så prøver jeg at holde den, selvom det kan være svært.

Hvis du rejser til udlandet skal du også være opmærksom på hvor meget du bruger dit mobile bredbånd. For når du bruger mobilt bredbånd i udlandet bliver du takseret dyrt for dit dataforbrug, lidt ligesom du kender fra mobiltelefoner, bare meget dyre. Derfor skal du hjemmefra tjekke taksterne på mobilt internet i det pågældende land, og måske overveje at købe 1 måned abonnement på mobilt bredbånd af den lokale udbyder af tele og bredbånd.

Omkring Forfatteren:
Hej mit navn er Henning, jeg er 32 år, og jeg skriver blog her, hvor jeg skriver om mange forskellige emner, som jeg støder på i min hverdag eller ting jeg får lyst til at skrive om. Jeg arbejder som IT-konsulent og med IT-reparation i mit eget lille it-firma.