Få slankekuren til at lykkedes

Få slankekuren til at lykkedes

Fokus på folkesundheden har aldrig været større. Til gengæld har vi heller aldrig været så fede som vi er nu, den ene skræmmende prognose efter den anden kommer ud, omkring hvor overvægtige den gennemsnitlige dansker er.

Derfor er det også på tide der kommer øget fokus på problemet. For fedme har alvorlige konsekvenser for den enkelte, men også for hele vores samfund. For udgifterne til behandling af fedme, i form af hjertekarsygdomme og andre fedme relaterede sygdomme, vil stige kraftigt de næste mange år, grundet den livsstil danskerne har ført, de seneste årtier.

Drop mirakelkuren

Der findes egen mirakelkur som kan få en til at tabe sig. Derfor kan det siges meget kort. Hold dig helt væk fra diverse slankemidler og mirakelkurer og hvad du ellers skulle blive tilbudt. Det kræver hårdt arbejde og viljen til at det skal lykkedes, for at man kan opnå en succesfuld slankekur.

Den bedste og mest effektive måde, er at ligge sine spisevaner og livsstil om, da det oftest er her problemet ligger.

En god måde at styre sit madforbrug er i starten at veje den mad man indtager med en køkkenvægt og regne kalorieindtaget ud.

På den måde kan man justere mængden af kalorier, indtil man begynder at tabe sig. På den måde ved hvad man hvad ens ligevægts indtag er og så justere man sit indtag så det er under det.

Det er selvfølgelig også vigtigt hvad det er for en type mad man spiser, for ikke alle kalorier er lige sunde. I starten vil det måske også være svært at få en mæthedsfornemmelse, da kroppen har vænnet sig til et højt kalorie indtag. En måde at måde at overkomme det på, er at spise mange grøntsager og frugter, da man kan indtage relativt store mængder, uden at få så mange kalorier.

Vær aktiv og hold motivationen oppe

Hvor mange kalorier man skal indtage, afhænger selvfølgelig også af hvor aktiv man er i løbet af dagen. Så dyrker man motion kan man indtage lidt mere mad. Men udover det, har det selvfølgelig også en masse andre fordele, i form at bedre kropsbygning, øget overskud i hverdagen og et meget sundere helbred.

Det kan derfor kun anbefales at motionere. Nogle gange kan det virke uoverskueligt, og man kan måske ikke rigtigt løbe i starten og har svært ved at gå længere ture. Her handler det om fremskridt. Start stille og roligt ud, og fyld så lidt ekstra distance på hver gang.

På den måde vil man også opnå følelsen af man forbedre sig, hvilket virkelig holder motivationen oppe for mange.

En anden måde at holde humøret højt er ved at føre logbog. Hold logbog med din vægt, og se hvordan den udvikler sig. Så anskaf dig en badevægt som du kan veje dig på hver dag. Evt. En fedttang, så du også kan holde øje med hvordan din fedtprocent udvikler sig.

Kort resume, drop mirakelkuren, lav en kostplan, dyrk motion og sørg for at holde humøret oppe ved at forsøge at gøre fremskridt.

Omkring Forfatteren:
Hej jeg hedder Jeppe og er far til Sebastian. Jeg elsker gadgets og er stor Apple fanatiker, hvilket mange af mine indlæg formentlig vil komme til at bære præg af.