Envejs billeje – Er det muligt ?

Envejs billeje – Er det muligt ?

Der er mange der er i tvivl om, om envejs billeje er muligt. Envejs billeje er billeje hvor man afhenter en lejebil et sted og aflevere et andet sted.

Det er muligt med envejs billeje, du må dog påregne et gebyr for denne service. Hvor stor gebyret er, det afhænger helt af afstanden. Hvis du ønsker denne service når du benytter billeje USA, så kan du dog være heldig at der ikke er noget gebyr hvis det er afhentning og aflevering i samme stat.

Hvad giver envejs billeje dig af muligheder ?

En af de helt store drømme for mange, det er at køre over USA via Route 66. Route 66 der er den klassiske vej igennem USA fra Chicago til Los Angeles. Der ligger en lang historie bag Route 66 eller US66 som er det oprindelige navn. Tilbage i 1923 begyndte man overvejelser i USA om at skabe et vejnet der skulle gå fra stat til stat, og i 1926 stod Route 66 allerede færdig. I løbet af de første år, begyndte at at vokse små og mellemstore byer op langs Route 66, og vejen blev i 1938 den første hovedvej der blev asfalteret i sin fulde længe. Før dette var underlaget i bedste fald grus. Op igennem årene blev trafikken på vejen mere og mere belastende for vejen, og dette medførte, at der blev bygget motorveje i stedet for den klassiske Route 66 der endte med at blive nedlagt i 1985.

Det er ikke i dag muligt at køre på hele den historiske vej, men hele 80 % af vejen er stadigvæk brugbart, så du har derfor rigelig med mulighed for at komme til at køre på Route 66. Vejskilte er kommet op igennem, og der er kommet gang i mange af de små byer igen, efter at mange var blevet lagt øde hen, efter at alt trafikken var væk i en lang periode.

Route 66 er en rigtig god måde at opleve USA på, og det sket jo nok ikke meget bedre, end ved at benytte biludlejning, og leje en stor amerikansk bil. Hvis du tage hele Route 66 i sin helhed, så har du mulighed for at køre igennem 8 stater, og vil på den måde opleve en store del af vejen omkring denne fantastiske vej. Vejen i dag 2451 miles hvilket svarer til cirka 3944 kilometer.

Envejs billeje

Hvis du overvejer at tage Route 66, så er det oplagte at overveje envejs billeje. Netop på grund af den længde vejen har, så er vejen lang i sig selv, men hvis du så lige skal vende om og tage vejen den anden vej for at aflevere din lejebil igen, så er det hele pludselig meget mere uoverskueligt. Det er derfor oplagt at benytte sig af envejs billeje, og i og med at du ikke er den eneste der har fået idéen at køre på Route 66, så er det ikke så dyrt, for det sker hele tiden at folk afhenter bilen i den ene by og aflevere i den anden ende. Så se at komme afsted og og opleve dette stykke historie i USA. – Når du skal finde hvilken bil du skal vælge med billeje USA, så husk du skal køre langt, så vælg ikke den mindste bil.

Omkring Forfatteren:
Har rejse meget i USA, og blandet andet været en del i New York. Indehaver at at mikrobryggeri i Vejle kaldet KVAJJ