En tur i badeland med hele familien

En tur i badeland med hele familien

Weekenden stod for døren og vi havde ingen planer for noget som helst. Det var simpelthen super dejligt.

Vi er gået fra, at skulle noget hver weekend siden midt november og så til nu. Derfor var det virkelig tiltrængt at slappe af med ungerne.

Der blev da virkelig også slappet af og hvilken weekend vi havde valgt. Fredag aften med håndbold, ungerne tidligt i seng, en flaske rødvin til mor og far og så bare afslapning på sofaen. Det var faktisk sindssygt dejligt at ligge der på sofaen og slappe max af.

Klokken blev da også midnat før vi drog i seng, hvilket godt kunne mærkes, da den ældste datter vil have morgenmad kl. 06.00. Lørdag havde ungerne virkelig glædet sig til, for jeg havde lovet dem, at de skulle i badeland.

Allerede efter morgenmaden kl. 07.00 gik min ældste datter i gang med at pakke sin taske med badetøj, håndklæder, cool kidz shampoo m.m. Efter hun havde pakket til sig selv, gik hun i fuld fjerspring i gang med at pakke til lillesøsteren. Hun kunne dog ikke rigtig forstå, hvorfor hun skulle have badeble på under badedragten.

Jeg prøvede så godt jeg kunne og forklare hende, at hvis hendes lillesøster lavede et lille uheld, vil vi andre jo skulle svømme rundt i det. Det kunne hun alligevel godt se.

Vi havde dog kun en enkel badeble til baby, derfor måtte vi lige online og købe badebleer på tilbud inden vi kørte.

Turen i svømmelandet var knap så befolket som ventet

Da vi kom ud til svømmehallen var der fuldstændig proppet af mennesker, det var lige før, det var alt for meget.

Vi fik os delt, så jeg tog den største datter med ind og klæde om og moren tog den mindste med. Der var vildt kaos inde i omklædningsrummet grundet de mange mennesker, der skulle i bad og klæde om. Vi blev vasket og klædt i badetøjet og ind i badelandet kom vi.

Der var faktisk ikke så mange da vi kom derind, så det var rigtig skønt. Mine døtre var fuldstændig vilde inde i det badeland. De fik kørt i vandruchebane, hoppet fra vipper osv. Da vi havde været derinde i 2 timer var dampen begyndt at gå af børnene, derfor valgte vi at gå ind og klæde om.

Mistet shampoo kostede en bestikkelse på en is

Da jeg og min datter skulle til og i bad fandt jeg ud af, at vi havde glemt cool kidz shampoo fra da vi klædte om.

Det var ikke godt tænkte jeg, for hun er fuldstændig vild med cool kidz ananas shampoo og hvis hun fandt ud af, at den shampoo var væk, så ville der falde brænde.

Ganske rigtig da hun skulle have vasket hår og cool kidz shampoo’en var væk, der satte hun i et skrig, der kunne høres langt væk. Hold da op tænkte jeg og skyndte mig at bestikke hende med, at hun ville få en is, når vi kom ud fra svømmehallen, se det hjalp.

Det hun ikke vidste, var at moren og jeg havde på forhånd aftalt, at vi skulle have en is, når vi kom ud. Lørdag aften var planen, at vi alle skulle se MGP, men vi alle faldt i søvn før klokken den var 20.00. Jeg vågnede dog omkring kl. 23 og fik os alle i seng.

Søndag morgen hvor vi vågnede sneede der helt vildt, vi skyndte os at få spist noget morgenmad og få noget vintertøj på. Derefter var det direkte ud i sneen og pøle rundt. Efter 4 timer i sneen og løben op og ned af bakker med kælk, var vi alle godt trætte, da vi kom ind i huset igen.

Vi sluttede søndagen af med en god kop kakao og hjemmebagte boller. Se det var en weekend, vi ikke vil glemme foreløbigt og vi aftalte faktisk, at vi vil prøve at køre vores weekender sådan for eftertiden. For der blev hygget max med ungerne.

Hvad gør I, når I skal hygge med ungerne i weekenden?

Omkring Forfatteren:
Mit navn er Maja og jeg er online skribent her på bloggen og andre steder på nettet. Jeg skriver om det der interessere mig og om de ting jeg finder vigtige i hverdagen. Håber du finder mine artikler interessante og du vil kommentere på dem.