De lækre hårprodukter på hotellerne

De lækre hårprodukter på hotellerne

Jeg rejser en hel del i mit job, og derfor får jeg også overnattet på en del forskellige hoteller i det meste af Verden. Jeg arbejder som service mand hos en større vindmølle producent, og vi sælger til hele verden, hvorfor jeg som service mand også skal rundt til mange af de vinmøller vi opstiller. Når vi laver service er det typisk overstået i løbet af en uge og så videre til det næste sted i verden.

Når jeg skal af sted et eller andet sted i verden, så sørger jeg altid for at pakke min hårprodukter, og der er selvom, at noget af det bedste ved at bo på hoteller er, at der næsten altid er nogle lækre hårprodukter på badeværelserne, og det er bare vild fedt.

Jeg har på den måde prøvet en del forskellige hårprodukter, og sådan har jeg fundet frem til det mærke jeg bruger de få dage jeg er hjemme. Jeg tager som regel nogle hårprodukter med hjem til min kone, for jeg ved at hun også går meget op i hårprodukter og derfor synes hun det er perfekt at få prøvet en masse forskellige mærker.

Det er dog ikke altid der findes hårprodukter på de hoteller vi kommer frem til, og derfor er det også det første jeg gør når jeg kommer ind på et nyt hotel værelse, det er at gå ud på badeværelset for at se om de skulle være hårprodukter og givet fald hvad det er for et mærke de bruger på det pågældende hotel. Jeg var i sidste måned en tur i Mexico hvor mit team og jeg skulle lave service på 20 vindmøller, og som altid så kommer vi første dag træt hjem fra en hård dag, men jeg er da frisk nok til lige at gå ud i badet for at se om der er hårprodukter.

Det var der ikke på det hotel, og det er der som sådan ikke noget at gøre ved. Jeg fik lige en halv time på øjet inden jeg skulle mødes med de andre hvor vi skulle have noget at spise. Der gik ikke særlig længe, inden en af de andre fra holdet lige skulle høre om vi heller ikke havde fået nogle hårprodukter.

Der var nogle af holdet der let grinene sagde, at det havde de overhovedet ikke noget i´de om, for de skulle jo ikke lige i bad og at de da også havde deres eget med. Jeg kunne godt høre på dem, at det var lidt noget pjat at ligge mærke til den slags.

Jeg måtte da lige blande mig, og jeg sagde jeg jeg heller ikke havde fået nogle produkter, og det synes jeg faktisk heller ikke var i orden, for på næsten alle de hoteller vi sover på, der er altid hårprodukter. Nu var vi jo så allesammen nød til at købe en gave til vores koner selv, og det skaber lige pludselig nogle andre produkter når vi nu ikke kan give hårprodukter som vi plejer.

Så vælg hoteller med nogle gode produkter sagde vi da vi var hjemme i firmaet igen – Jeg er sikker på at de tænker over det næste gang de booker hotel.

Omkring Forfatteren:
Har rejse meget i USA, og blandet andet været en del i New York. Indehaver at at mikrobryggeri i Vejle kaldet KVAJJ