Bredbånd?

Bredbånd?

Bredbånd? Det ord har du sikkert stødt på en del gange, hvis du har set reklamer i fjernsynet eller hvis dine venner eller bekendte snakker om det. De siger måske, at de får hurtigt internetadgang, som er utrolig tidsbesparende? Men hvorfor er fiberbredbånd og bredbånd generelt så meget anderledes, end det internet vi før kendte til? Og hvor kan man købe det til en god og fair pris? Et af de mest populære steder er hjemmesiden bred-baand.dk

Det kan umiddelbart være en smule svært, at definere hvad bredbånd er for en størrelse. Dog er det ikke så komplekst, som det måske kan give sig ud for at være. Fiberbredbånd indeholder små optiske fibre, som kan sende informationer fra A til B med lysets hast, hvilket skyldes laserlys. Teknologien bag kan – som du nok kan læse dig til – være en smule kompliceret. Dog er fiberbredbånd stabilt og virker hver gang du logger på internettet. Og ja, fiberbredbånd er lynhurtigt, og kan spare dig for en masse ventetid foran computeren. Derudover kan alle i husstanden benytte sig af internettet uden, at det vil påvirke din internetadgang – også selvom I alle sammen er online på samme tid. Fiberbredbånd er derfor også god til dig, som vil have mest ud af dit internet.

Men hvordan kan du så få fat i det eftertragtede internet? Der er faktisk sket en massiv vækst indenfor danske udbydere af bredbånd og fibernet de seneste år, hvilket kan gøre vælgeprocessen en smule uoverskuelig. Hvis det hele skal blive mere overskueligt, kan du klikke ind på vores hjemmeside  hvor du kan se lister og sammenligne priser mellem de forskellige udbydere. På hjemmesiden kan du også blive direkte sendt videre til udbyderens egen hjemmeside, hvor du oftest ville kunne læse meget mere om, hvilke produkter de kan tilbyde dig.

Hvad med Waoo?

Waoo! er en af de mange danske udbydere, som tilbyder både fiberbredbånd og mobilt bredbånd. Faktisk har Waoo! lige vundet ”bedst-i-test”-konkurrencen. Loyalty Group har lige gennemført det såkaldte BranchelindexTM internet 2012, hvor der blev undersøgt hvorledes danskernes holdning så ud overfor deres internetudbyder.

Den samlede vinder blev Waoo!, som lå øverst i alle fire kategorier; værdig for pengene, stabilitet, hastighed og loyalitet. Ønsker du at læse mere om den anmeldelse, som Loyalty Group har skrevet, kan du se det på deres hjemmeside. Der er ikke noget at sige til, at en udbyder som Waoo! har fået gode resultater. De tilbyder nemlig smarte pakkeløsninger, hvor det er muligt at få billig Tv og telefoni med i købet. Her tales der naturligvis om 0 kr. abonnement, hvor du kun betaler for tale.

Pakker til alles behov

Der findes pakker til alle behov, hvor der er forskellige Mbit til forskellige priser. Få eksempelvis 30/30 Mbit/s inklusiv Waoo.tv til en pris af 169 kroner om måneden. Hvis dette ikke er nok, kan du ligeledes få 90/90 Mbit/s inklusiv Waoo.tv til en pris af 499 kroner om måneden. Med en pakke som denne, får du det absolut hurtigste fiberbredbånd til pengene. Lige nu kan du også holde øje med kampagnepriser på internet.

Af alle disse grunde skulle du afprøve fibernet eller bredbånd. Der er allerede mange danskere – også dem på understøttelse –  som benytter dig af den lynhurtige internetforbindelse allerede, og der er ingen tvivl om, at bredbånd er kommet for at blive!

Omkring Forfatteren:
Oline elsker nettet, og hun elsker at skrive. Derfor ser du hende tit rundt omkring.