Beskyttelse til iPhone

Beskyttelse til iPhone

Når man køber et cover til sin iPhone, gør man det som regel for at beskytte sin iPhone. Derfor er det vigtigt, at man ved lidt om iPhone covers og deres beskyttelsesgrad. Hvis vi starter med at remse de mest normale covers op, så har vi: bumpers, hardcases og skins.

Bumpers er nok de mest populære, da de beskytter godt og ikke tager så meget af designet. Men på denne front er skins begyndt, at dominere billedet i en stadig stigende grad. Men lad os lige gøre arbejdet med bumpersne færdigt først.

En bumper kommer oftest kun i to materialer, nemlig gummi og silikone. Det gør coveret fleksibelt, og derfor nemt at sætte på, samtidig med at det beskytter godt mod stød og slag. Designmæssigt kommer bumpersne i nærmest utallige farvekombinationer, hvilket gør det let for dig som individ at skille sig ud.

Bumperen blev lavet som iPhone 4 cover, med det formål at forhindre antennen kortslutter.

Så har vi hardcases. Disse har været meget populære, men med flere og flere privatkøb af bumpers er det klart at hardcases forsvinder stille og roligt. Hardcases er nok den type cover, der findes allerflest af.

Du kan få hardcases med lige hvad du ønsker (endda et billede af dig selv!); fodboldklublogoer, diverse mønstre, angrybirds og hvad man nu ellers lige kan komme i tanke om. Så intet under, at de har været populære.

Problemet er bare beskyttelsesgraden af disse covers, da denne nærmest er ikke tilstedeværende. Hardcases er som regel lavet i hård plastik. Hård plastik er bare ikke optimalt til beskyttelse af en iPhone skærm, der ikke så let klarer slag og stød.

Den hårde plastik absorbere absolut ingenting af det stød, du ville udsætte din iPhone for ved et tab af den. Det er derfor på denne front nærmest ubrugeligt. Til gengæld er hardcases gode til beskyttelse af glasset mod ridser.

Til har vi de smarte skins. Skins fungerer ligesom skærmbeskyttelse, det beskytter altså, ligesom hardcases, bedst mod ridser. På et højkvalitetsskin er folien tyk og kraftig. Den beskytter altså mindst lige så godt som hardcaset. Det smarte ved skins overfor hardcasecovers er dog, at skins bibeholder det smukke Apple design, som i forvejen er så gennemtænkt, at man egentlig ikke har brug for et cover for at pynte på den.

Men som sagt bibeholder et skin designet, samtidig med at du får lov at sætte dit eget præg på din iPhone. Skins kommer i mange forskellige varianter og kvalitetsniveauer. Kigger man efter skins af høj kvalitet, skal man kigge efter dem, der er lavet af folie fra 3M.

Med hensyn til varianter er det op til en selv, at vælge det man synes ser bedst ud til sin iPhone.  Hvis man ønsker at lave et kort oprids over nogle af de varianter, skins fås i, kan man bl.a. nævne: hvid carbon, sort carbon, mahogni, bøg, mørk eg, eg, grafit, guld og mange mange andre. Det skulle derfor være det mindste problem, at finde et skin man kan lide. Et større problem er nok, at bestemme sig for, hvilket man vil købe.

Omkring Forfatteren:
Hej jeg hedder Jeppe og er far til Sebastian. Jeg elsker gadgets og er stor Apple fanatiker, hvilket mange af mine indlæg formentlig vil komme til at bære præg af.